Tahan 12 Tahun PenggunaanAlat PEMADAM API KENDERAAN (1kg) kebiasaannya ditempatkan  dalam kenderaan. Oleh yang demikan, alat PEMADAM API KENDERAAN (1kg) akan direka mempunyai ketahanan sehingga 12 TAHUN PENGGUNAAN .

Bagi memastikan  alat PEMADAM API KENDERAAN (1kg) berada dalam keadaan sentiasa baik adalah dengan anda memerhatikan alat PEMADAM API KENDERAAN (1kg) daripada mengalami kebocoran adalah dengan anda memerhatikan pada TOLOK TEKANAN yang berada pada alat PEMADAM API KENDERAAN (1kg) anda dimana bacaan TOLOK TEKANAN nya menunjukkan pada bacaan hijau. Jika bacaan TOLOK TEKANAN berada pada bacaan hijau ini bermakna alat anda dalam keadaan baik untuk digunakan.


PERHATIAN!!!!

anda tidak perlu mendapatkan sijil pengesahaan BOMBA bagi alat PEMADAM API KENDERAAN (1kg) kegunaan peribadi anda cukuplah sekadar anda membeli alat PEMADAM API KENDERAAN (1kg) yang memiliki logo SIRIM. Jika bacaan jarum TOLOK TEKANAN berada pada kedudukan merah maka barulah anda perlu menghantarnya kepada pembekal anda bagi tujuan pemeriksaan.
#SayangiMalaysia #TheBestFireExtinguisherMalaysiaSupplierInMalaysia #TheBestSuppliersFireExtinguisherMalaysia #FireExtinguishersMalaysia #FireCompetentMalaysia #AlatPemadamApiMalaysia #PortableFireExtinguishers #FireExtinguishersEquipment

18 views0 comments

OUR MISSION

providing a quality, fast and flexible services to meet customers level of satiscaftion.

HEADQUARTERS

BRANCH

Negeri Sembilan

No 2, Bangunan Kedai

Taman Serting Jaya

72100 Bahau, Negeri Sembilan.

P +60 64541987

Selangor

Bandar Banting Baru,

Banting, Selangor.

P +60 146050098

Melaka

Taman Tasik Utama,

Ayer Keroh, Melaka.

P +60 132419000

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

STAY CONNECTED

Johor

Horizon Hills,

Iskandar Puteri,Johor

P +60 72300045

E MAIL

SHORTCUTS