IMG_0716.JPG

BOARD OF DIRECTOR

CHIEF EXECUTIVE OFFICER

KSH_5607.jpg

ABDUL HAKAM BIN ARSHAD

Berpengalaman dalam 'Peralatan Keselamatan Marin' selama 10 tahun, beliau tidak pernah gagal untuk menggambarkan kemahuan yang kuat dan nilai kepimpinan. Beliau memulakan kerjayanya di Semangat Fire Safety Sdn Bhd selama 4 tahun dan kemudian bekerja di Port Marine Safety Sdn Bhd selama 3 tahun. Melalui semua pengalaman yang panjang dan berbaloi, beliau meramalkan peluang perniagaan yang ditawarkan oleh Industri Keselamatan Kebakaran. Kemudian, dia menyertai Zurith dan menjadi pegawai pentingnya. Walaupun banyak pengalaman praktikalnya dalam banyak pemasangan Projek Sistem Kebakaran. Beliau percaya bahawa pembelajaran berterusan adalah penting untuk memastikan kejayaan dalam perjalanannya dalam sektor ini.

CORE TEAM

KSH_5560.jpg

OPERATION MANAGER

ABDUL RAHMAN BIN ARSHAD

Graduan di Institut Latihan Perindustrian Pedas Negeri Sembilan Rembau. Beliau mempunyai Pensijilan tahap 3 dalam Teknologi Mekatronik. Beliau juga menjalani latihan industri di Program Electronic Sdn Bhd di Puchong, Selangor. Berpengalaman bekerja sebagai juruteknik di Syarikat Zurith selama lebih tiga tahun. Dia mampu mengendalikan Sistem Keselamatan Kebakaran.

KSH_5566.jpg

CORPORATE MANAGER

NOR EFFA BINTI MOHD NOR

Pn Nor Effa binti Mohd Nor merupakan seorang graduan Kolej Universiti Islam Melaka dalam jurusan Pengurusan Pelancongan. Beliau mempunyai 4 tahun pengalaman dalam menguruskan pengurusan di agensi pelancongan sebelum berpindah ke Zurith Safety. Dengan pengalaman selama 4 tahun itu, beliau Berjaya mempraktikkan pengurusan kewangan semasa bekerja di Zurith Safety dan beliau telah menguruskan kewangan di Zurith Safety selama 13 tahun tanpa sebarang masalah yang besar terjadi.

WhatsApp Image 2021-09-03 at 4.13.25 PM.jpeg

DEVELOPMENT MANAGER

MUHAMMAD ASRI BIN ABDULLAH

En Asri atau  LT KOL (B) Muhammad Asri merupakan seorang bekas askar yang pernah berkhidmat selama 25 tahun. Berpengalaman menjadi seorang ketua dalam mengendalikan projek Kereta Perisai Adnan pada tahun 2009 sehingga 2011. Dengan kemahiran dan pengetahuan beliau tentang kenderaan yang digunakan oleh tentera, maka Zurith Safety berjaya mengembangkan perniagaannya dengan menyediakan perkhidmatan kepada tentera Malaysia.

Chart Updated  071221.png