Keselamatan Kebakaran: Apakah Faedah Tanda Keluar & Lampu Kecemasan?Terdapat kecemasan kebakaran dan kuasa padam. Jika kemudahan anda tidak mempunyai lampu keluar kecemasan dan cahaya kecemasan yang boleh dipercayai, sudah tiba masanya untuk memperbaiki sistem keselamatan dan kebakaran anda. Lampu Keluar & Kecemasan adalah keselamatan kebakaran penting dan produk keselamatan hidup. Tanda keluar diri bercahaya adalah sistem lampu keluar & kecemasan yang paling kos efektif.


 

Di manakah lampu Keluar & Kecemasan dipasang dalam kemudahan?

Lampu Keluar & Kecemasan biasanya dipasang melalui tanda keluar perniagaan. Perkataan "EXIT" sangat kelihatan pada tanda keluar diri yang bercahaya untuk memastikan semua penghuni bangunan dapat mencari laluan keluar dengan cepat dan mudah dalam kes kecemasan. Tanda keluar diri bercahaya datang merah dan hijau untuk membimbing penghuni bangunan keluar untuk keselamatan.


 Apakah faedah tanda keluar diri yang bercahaya?

Berbanding dengan tanda keluar standard, tanda keluar diri bercahaya menawarkan manfaat yang sangat baik. Kerana tanda keluar diri bercahaya menggunakan teknologi fotoluminescent, tanda keluar diri bercahaya secara bebas penyelenggaraan. Produk-produk photoluminescent tidak memerlukan elektrik untuk beroperasi. Ini bermakna pemasangan tanda keluar kecemasan anda akan menjimatkan lebih banyak wang daripada membeli tanda keluar generik. Anda juga akan meraih manfaat simpanan jangka panjang kerana tanda keluar diri yang bercahaya dapat berlangsung 25 tahun sebelum penggantian diperlukan.


Dengan teknologi fotoluminescent, anda tidak perlu menggantikan mentol lampu. Tanda-tanda keluar diri bercahaya akan bersinar dalam kegelapan lengkap untuk membimbing penghuni bangunan untuk keselamatan. Teknologi photoluminescent dikuasakan oleh gelombang cahaya di dalam bangunan anda.


 

Bagaimanakah saya tahu jika tanda keluar diri bercahaya adalah tepat untuk saya?

Anda akan tahu jika tanda keluar diri bercahaya adalah sesuai untuk kemudahan anda jika anda ingin menjimatkan wang untuk perniagaan anda sambil meningkatkan keselamatan keselamatan dan sistem keselamatan kebakaran di kemudahan anda.#sayangimalaysia #thebestfireextinguishermalaysiasupplierinmalaysia #thebestsuppliersfireextinguishermalaysia #fireextinguishersmalaysia #firecompetentmalaysia #alatpemadamapimalaysia #portablefireextinguishers #fireextinguishersequipment

679 views0 comments

OUR MISSION

providing a quality, fast and flexible services to meet customers level of satiscaftion.

HEADQUARTERS

BRANCH

Negeri Sembilan

No 2, Bangunan Kedai

Taman Serting Jaya

72100 Bahau, Negeri Sembilan.

P +60 64541987

Selangor

Bandar Banting Baru,

Banting, Selangor.

P +60 146050098

Melaka

Taman Tasik Utama,

Ayer Keroh, Melaka.

P +60 132419000

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

STAY CONNECTED

Johor

Horizon Hills,

Iskandar Puteri,Johor

P +60 72300045

E MAIL

SHORTCUTS