Search

KENAPA PERLUNYA PERSEDIAAN?Kesukaran memadam api di bangunan tinggi. Susah jugak jika tinggal di bangunan tinggi nie ye.. Tapi apabila berlakunya kejadian sebegini, agak-agak anda kan senang ke nak padamkan api?? Bila tiada persediaan dirumah sendiri, jawapannya YA, SUSAH . Memang susah !! Lain la hos bomba di sesuatu perumahan tersebut itu diselenggara dengan baik.. Ia akan mengakibatkan semua rumah jiran akan terkena tempiasnya. Adakah persediaan alat pencegahan kebakaran tersebut itu penting?? Ya, ia sangat penting, tetapi benda penting seperti ini majoriti selalunya akan menganggap remeh, mahal, nanti expired, macam-macam lagi alasan yang akan muncul. Alatan pencegahan kebakaran perlu disediakan sendiri daripada hendak tunggu orang lain sediakan. Siapkan awal-awal di rumah kerana kebakaran selalunya akan bermula daripada api yang kecil. Semasa kecil itu senang hendak dikawal, apabila besar, kita serahkan kepada pihak bomba pula.


#SayangiMalaysia #TheBestFireExtinguisherMalaysiaSupplierAndPriceList #FireExtinguishersMalaysiaKelebihan memiliki alat pemadam api:

1. Membina keyakinan diri melawan api.

2. Expired sehingga 10 tahun.

3. Jenama yang terkenal.

4. REFILLABLE. Anda boleh hantarkan semula untuk refill.#SayangiMalaysia #TheBestFireExtinguisherMalaysiaSupplierAndPriceList #FireExtinguishersMalaysia

13 views0 comments

Recent Posts

See All

OUR MISSION

providing a quality, fast and flexible services to meet customers level of satiscaftion.

HEADQUARTERS

BRANCH

Negeri Sembilan

No 2, Bangunan Kedai

Taman Serting Jaya

72100 Bahau, Negeri Sembilan.

P +60 64541987

Selangor

Bandar Banting Baru,

Banting, Selangor.

P +60 146050098

Melaka

Taman Tasik Utama,

Ayer Keroh, Melaka.

P +60 132419000

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

STAY CONNECTED

Johor

Horizon Hills,

Iskandar Puteri,Johor

P +60 72300045

E MAIL

SHORTCUTS