top of page

Dapur Anda Terbakar, Tapi Tidak Tahu Nak Buat Apa?

Updated: Jan 10, 2019
Ramai dikalangan KETUA KELUARGA masih memandang ringan apabila dinasihatkan supaya memiliki ALAT PEMADAM API di rumah masing-masing.


Lebih malangnya, para ketua keluarga ini seperti TIDAK ENDAH dengan bahayanya jika berlaku sesuatu musibah di rumah sendiri. Antara cerita-cerita negatif sering didengar tentang ALAT PEMADAM API : a) “Harga Mahal la” b) “Leceh la, perlu ke dihantar service setiap tahun” c) “Aku jumpa lagi murah kat kedai” d) “Jangan risau, rumah kami tak pernah terbakar”


HENTIKAN semua cerita negatif ini ! LIHAT kebenarannya!!! Ciri-ciri ALAT PEMADAM API yang bakal membuatkan setiap KETUA KELUARGA ini berfikir panjang !!!

– Pelaburan hanya sekali sahaja. – Tidak perlu dihantar service setiap tahun untuk kegunaan rumah. – Jangan membeli sebarang alat pemadam api yang TIADA KELULUSAN dari SIRIM/BOMBA. Kes tong meletup banyak diberitakan. – Alat pemadam api yang boleh disimpan selama 10 tahun. – Jenama yang dikenali ramai. – Mampu memadamkan peringkat awalan kebakaran. – Mudah digunakan malahan kanak-kanak juga mampu mengendalikan. – MURAH dan BERKUALITI. – Melalui ujian yang ketat oleh SIRIM dan telah mendapat kelulusan pihak BOMBA Malaysia. – Jaminan 1 tahun keatas Manufacturer Defect.


Kesan-kesan tidak mempunyai ALAT PEMADAM API yang betul di rumah 1. Keluarga terdedah dengan risiko kehilangan nyawa. 2. Kecacatan kekal jika ahli keluarga terlibat kemalangan kebakaran. 3. Kehilangan harta benda. 4. Trauma seumur hidup.

Manfaat ALAT PEMADAM API ini jika diletakkan di rumah anda sendiri.

–> Anda akan berasa lebih YAKIN melawan kebakaran kecil. –> Tidak perlu menunggu pihak BOMBA tiba untuk melawan permulaan api. –> Boleh REFILL semula setelah digunakan. –> Botol yang tahan lama, diperbuat daripada besi. –> Dapat mengawal kebakaran kecil. –> Harga yang sangat menarik. –> Tong yang diuji dengan dicampakkan dari tingkat 3 tapi tong tidak pecah. –> MUDAH DIGUNAKAN. –> MUDAH SIMPAN.

JANGAN BERLENGAH !! JANGAN BERTANGGUH.

KERANA MALANG ITU TIDAK BERBAU107 views0 comments

Recent Posts

See All

header.all-comments


bottom of page